Veelgestelde vragen

Regelmatig ontvangen wij vragen over onze producten, ingrediënten, verzendingen, etc. Enkele van de meest voorkomende vragen hebben wij hier op een rijtje gezet. Mocht je vraag er niet tussen zitten? Stuur ons een bericht via het contactformulier of stuur een mail naar info@petitetjolie.nl

Wat betekent het dat de verzorgingsproducten van Petit&Jolie natuurlijk zijn?

Alle ingrediënten die Petit&Jolie gebruikt voor zijn producten zijn van oorsprong uit natuurlijk ingrediënten afkomstig zoals planten, bloemen en kruiden.


Wat is het verschil tussen natuurlijke en biologische verzorgingsproducten?

In de volksmond worden deze twee termen veel door mekaar gebruikt, echter er zit een verschil in. De ingrediënten die Petit&Jolie gebruikt hebben allemaal een natuurlijke oorsprong, echter enkele natuurlijke ingrediënten zijn ook afkomstig uit biologische landbouw. Officieel zou er alleen over biologische verzorgingsproducten gesproken kunnen worden als alle ingredienten natuurlijk, onbewerkt en van biologische landbouw afkomstig zijn. Op de markt zijn deze producten echter niet of nauwelijks aanwezig.

Zijn alle producten van Petit&Jolie veilig?
Alle producten zijn veilig. De producten worden met de grootste zorg geproduceerd, getest en gekeurd volgens de vereiste Europese cosmetica wetgeving.

Kunnen de producten van Petit&Jolie uitslag veroorzaken?
De oorsprong van de producten van Petit&Jolie zijn natuurlijke ingrediënten en indien een persoon voor een van deze ingrediënten allergisch is, kan dit inderdaad tot uitslag en irritatie leiden. Let dus goed op de INCI. Indien u vragen hierover hebt, neem gerust contact met ons op via info@petitetjolie.nl

Zijn de producten van Petit&Jolie geschikt voor veganisten?
Alle producten zijn geschikt, behalve de billencrème. In de billencrème is bijenwas en wolvet verwerkt om de vochtinbreng te bevorderen en vormt een waterproof barrière voor de huid.

Hebben de producten van Petit&Jolie een houdbaarheidsdatum?
Op de producten van Petit&Jolie staan alle houdbaarheidsdata vermeldt. Houd deze dus goed in de gaten bij de aanschaf.

Stuurt Petit&Jolie ook testers op?
Petit&Jolie heeft testers van de Haar&Body Shampoo en Bodylotion. Deze kunnen worden aangevraagd via het aanvraagformulier op de site of mail ons, info@petitetjolie.nl

Hoe hoog zijn de verzendkosten bij Petit&Jolie?
Zie hiervoor het kopje verzendkosten.

Hoe lang duurt het dat de producten worden geleverd?
De levertijd van de producten in Nederland zijn vanaf het moment dat betaald is uiterlijk 5 werkdagen.

Indien het product toch niet gewenst is kan ik het dan retourneren?
De consument heeft 14 dagen de mogelijkheid om de producten te retourneren. De kosten voor retourneren is voor de consument. De klant ontvangt zijn geld terug indien het product binnen deze 14 dagen onbeschadigd ongeopend retour gezonden wordt. Dit kan naar:

Petit&Jolie B.V.
Catharijnesingel 90
3511 GR Utrecht

Is het mogelijk om Petit&Jolie producten te verkopen in mijn winkel / webshop?
Ja dit is mogelijk. Het verzoek is om contact op te nemen met Petit&Jolie, via het contactformulier op de site of een mail te sturen naar info@petitetjolie.nl.

Andere vragen?
Voel u vrij om contact met ons op te nemen door middel van het invullen van het contactformulier of een mail te versturen naar info@petitetjolie.nl.