New Life Home Kenia

Petit&Jolie draagt graag een steentje bij aan het opvangen van baby’s en kinderen die het bij hun geboorte minder hebben getroffen. Daarom steunt Petit&Jolie New Life Home Trust in Kenia.

Wat is New Life Home Trust?
New Life Home Trust is een opvanghuis voor verlaten baby’s en kinderen in Kenia. Het is in 1994 opgericht door Clive and Mary Beckenham. In Kenia zijn op dit moment ongeveer twee miljoen weeskinderen, het aantal groeit nog steeds. Veel baby’s worden te vondeling gelegd, zijn HIV positief of hebben AIDS en verkeren in slechte conditie. Ze liggen vaak in een ziekenhuis.

New Life Home Trust vindt dat ziekenhuizen voor deze baby’s en kinderen niet de juiste plek is. Ook deze kleintjes hebben behoefte aan een opvang in huiselijke sfeer met veel persoonlijk contact en liefde. New Life Home Trust biedt deze plek, met hulp van vele vrijwilligers en donateurs. De cijfers liegen er niet om. In de afgelopen 20 jaar hebben zij ruim 1.400 kindjes opgevangen. De meeste kinderen zijn vervolgens geadopteerd door ouders in Kenia of in het buitenland.

Waarom New Life Home Trust?
Vrienden van Esther Keddeman (oprichter van Petit&Jolie) hebben een kindje uit dit weeshuis mogen adopteren. Hun geluk en vooral ook hun verhalen over de verzorging en de betrokkenheid van de medewerkers in het weeshuis heeft Petit&Jolie zeer geraakt. Deze kleine organisatie verdient de steun van Petit&Jolie. Dat Esther Keddeman is geboren in Zambia en een voorliefde heeft voor Afrika maakt de match compleet.

Meer informatie over New Life Home Trust staat op www.newlifehometrust.org  of op de facebookpagina https://www.facebook.com/newlifehomestrust